Commit ad12dc18 authored by Tuomas Tynkkynen's avatar Tuomas Tynkkynen Committed by Tom Rini
Browse files

cmd: Toggle the default value of CONFIG_CMD_IMLS



Having this as a 'default y' is rather annoying because it doesn't
actually compile unless other options are defined in the board header:

../cmd/bootm.c: In function 'do_imls_nor':
../cmd/bootm.c:330:7: error: 'CONFIG_SYS_MAX_FLASH_BANKS' undeclared (first use in this function); did you mean 'CONFIG_SYS_MAX_FLASH_SECT'?
   i < CONFIG_SYS_MAX_FLASH_BANKS; ++i, ++info) {

Make it 'default n' so people who develop new boards that start from a
blank defconfig have one less compilation failure to debug.
Signed-off-by: default avatarTuomas Tynkkynen <tuomas.tynkkynen@iki.fi>
parent ebdd6525
......@@ -266,7 +266,6 @@ config CMD_IMI
config CMD_IMLS
bool "imls"
default y
help
List all images found in flash
......
......@@ -8,7 +8,6 @@ CONFIG_HUSH_PARSER=y
# CONFIG_AUTOBOOT is not set
CONFIG_CMD_CPU=y
# CONFIG_CMD_BOOTD is not set
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_XIMG is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
CONFIG_CMD_GPIO=y
......
......@@ -8,7 +8,6 @@ CONFIG_HUSH_PARSER=y
# CONFIG_AUTOBOOT is not set
CONFIG_CMD_CPU=y
# CONFIG_CMD_BOOTD is not set
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_XIMG is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
CONFIG_CMD_GPIO=y
......
......@@ -12,7 +12,6 @@ CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -10,7 +10,6 @@ CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun5i-a10s-olinuxino-micro"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,7 +13,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun5i-a13-olinuxino-micro"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -18,7 +18,6 @@ CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_FASTBOOT_FLASH=y
CONFIG_FASTBOOT_FLASH_MMC_DEV=0
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
......
......@@ -14,7 +14,6 @@ CONFIG_AHCI=y
CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_FASTBOOT_FLASH=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
......
......@@ -14,7 +14,6 @@ CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_FASTBOOT_FLASH=y
CONFIG_FASTBOOT_FLASH_MMC_DEV=0
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
......
......@@ -10,7 +10,6 @@ CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -12,7 +12,6 @@ CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,7 +13,6 @@ CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -14,7 +14,6 @@ CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -16,7 +16,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PH0"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun8i-a33-olinuxino"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -15,7 +15,6 @@ CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun7i-a20-ainol-aw1"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -16,7 +16,6 @@ CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun5i-a13-ampe-a76"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -9,7 +9,6 @@ CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun5i-a10s-auxtek-t003"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -7,7 +7,6 @@ CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun5i-a10s-auxtek-t004"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_IMLS is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_CMD_FPGA is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -18,6 +18,7 @@ CONFIG_SPL_ENV_SUPPORT=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_SPL_MPC8XXX_INIT_DDR_SUPPORT=y
CONFIG_HUSH_PARSER=y
CONFIG_CMD_IMLS=y
CONFIG_CMD_GREPENV=y
CONFIG_CMD_I2C=y
CONFIG_CMD_SF=y
......
......@@ -9,6 +9,7 @@ CONFIG_SYS_EXTRA_OPTIONS="RAMBOOT_PBL,SPIFLASH,SYS_TEXT_BASE=0xFFF40000"
CONFIG_BOOTDELAY=10
CONFIG_SYS_CONSOLE_IS_IN_ENV=y
CONFIG_HUSH_PARSER=y
CONFIG_CMD_IMLS=y
CONFIG_CMD_GREPENV=y
CONFIG_CMD_I2C=y
CONFIG_CMD_SF=y
......
Markdown is supported
0% or .
You are about to add 0 people to the discussion. Proceed with caution.
Finish editing this message first!
Please register or to comment