Commit 86cf1c82 authored by Tom Rini's avatar Tom Rini
Browse files

configs: Migrate CONFIG_NR_DRAM_BANKS



We have the following cases:
- CONFIG_NR_DRAM_BANKS was defined, migrate normally
- CONFIG_NR_DRAM_BANKS_MAX was defined and then used for
  CONFIG_NR_DRAM_BANKS after a check, just migrate it over now.
- CONFIG_NR_DRAM_BANKS was very oddly defined on p2771-0000-* (to 1024 +
  2), set this to 8.
Signed-off-by: Tom Rini's avatarTom Rini <trini@konsulko.com>
parent 999a772d
......@@ -12,8 +12,6 @@
/* Basic CPU architecture */
#define CONFIG_ARCH_CPU_INIT
#define CONFIG_NR_DRAM_BANKS_MAX 2
/* UART configuration */
#if (CONFIG_SYS_LPC32XX_UART == 1) || (CONFIG_SYS_LPC32XX_UART == 2) || \
(CONFIG_SYS_LPC32XX_UART == 7)
......
......@@ -38,7 +38,6 @@
/* Kirkwood has 2k of Security SRAM, use it for SP */
#define CONFIG_SYS_INIT_SP_ADDR 0xC8012000
#define CONFIG_NR_DRAM_BANKS_MAX 2
#define CONFIG_I2C_MVTWSI_BASE0 KW_TWSI_BASE
#define MV_UART_CONSOLE_BASE KW_UART0_BASE
......
......@@ -47,7 +47,6 @@
/* end of 16M scrubbed by training in bootrom */
#define CONFIG_SYS_INIT_SP_ADDR 0x00FF0000
#define CONFIG_NR_DRAM_BANKS_MAX 2
#define MV_UART_CONSOLE_BASE MVEBU_UART0_BASE
......
......@@ -10,6 +10,4 @@
#define CONFIG_NEEDS_MANUAL_RELOC
#endif
#define CONFIG_NR_DRAM_BANKS 1
#endif
CONFIG_NIOS2=y
CONFIG_SYS_CONFIG_NAME="10m50_devboard"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="10m50_devboard"
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
CONFIG_FIT=y
CONFIG_SYS_CONSOLE_INFO_QUIET=y
CONFIG_VERSION_VARIABLE=y
......
CONFIG_NIOS2=y
CONFIG_SYS_CONFIG_NAME="3c120_devboard"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="3c120_devboard"
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
CONFIG_FIT=y
CONFIG_SYS_CONSOLE_INFO_QUIET=y
CONFIG_VERSION_VARIABLE=y
......
......@@ -10,6 +10,7 @@ CONFIG_I2C1_ENABLE=y
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun4i-a10-olinuxino-lime"
CONFIG_AHCI=y
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -8,6 +8,7 @@ CONFIG_MMC1_CD_PIN="PG13"
CONFIG_MMC_SUNXI_SLOT_EXTRA=1
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PB10"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun5i-a10s-olinuxino-micro"
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -12,6 +12,7 @@ CONFIG_VIDEO_VGA_VIA_LCD_FORCE_SYNC_ACTIVE_HIGH=y
CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="PB10"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun5i-a13-olinuxino-micro"
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -14,6 +14,7 @@ CONFIG_VIDEO_VGA_VIA_LCD_FORCE_SYNC_ACTIVE_HIGH=y
CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="AXP0-0"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun5i-a13-olinuxino"
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
......
......@@ -11,6 +11,7 @@ CONFIG_I2C1_ENABLE=y
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun7i-a20-olinuxino-lime2-emmc"
CONFIG_AHCI=y
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
......
......@@ -10,6 +10,7 @@ CONFIG_I2C1_ENABLE=y
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun7i-a20-olinuxino-lime2"
CONFIG_AHCI=y
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
......
......@@ -8,6 +8,7 @@ CONFIG_I2C1_ENABLE=y
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun7i-a20-olinuxino-lime"
CONFIG_AHCI=y
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -10,6 +10,7 @@ CONFIG_VIDEO_VGA=y
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun7i-a20-olinuxino-micro"
CONFIG_AHCI=y
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -11,6 +11,7 @@ CONFIG_VIDEO_VGA=y
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun7i-a20-olinuxino-micro"
CONFIG_AHCI=y
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -12,6 +12,7 @@ CONFIG_USB0_VBUS_DET="PH5"
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun7i-a20-olimex-som-evb"
CONFIG_AHCI=y
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -12,6 +12,7 @@ CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=4
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun7i-a20-olimex-som204-evb-emmc"
CONFIG_AHCI=y
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -11,6 +11,7 @@ CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=4
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun7i-a20-olimex-som204-evb"
CONFIG_AHCI=y
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -15,6 +15,7 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_DCLK_PHASE=0
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PB2"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PH0"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun8i-a33-olinuxino"
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,6 +13,7 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="PH8"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PH7"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun7i-a20-ainol-aw1"
CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
Markdown is supported
0% or .
You are about to add 0 people to the discussion. Proceed with caution.
Finish editing this message first!
Please register or to comment